Close

Algemeen

Gewoonlijk worden de artikelen verzonden binnen een termijn van twee dagen na ontvangst van de betaling. Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. We raden u aan om uw artikelen te groeperen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar wij besteden bijzondere zorg aan het verpakken ervan.

Verzendingskosten

België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk:
> €40: gratis
< €40: €5

Transporteur

In de meeste gevallen verzenden wij onze pakketten met DPD.

Levertijd

  • België, Nederland, Luxemburg: gemiddeld 1 à 2 werkdagen
  • Frankrijk (afhankelijk van regio): gemiddeld 2 à 5 werkdagen

Tevredenheidsgarantie / Ruilen

Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met de gekochte goederen, kunt u binnen de 14 dagen na ontvangst van het pakket contact opnemen met ons via info@babypro.be, om het product, in de mate van het mogelijke ongebruikt en in zijn originele verpakking, om te ruilen of een terugbetaling te regelen.

Contact

Met al uw vragen kunt u terecht op info@babypro.be. Uw e-mail zal zo snel mogelijk worden behandeld.

Garantie

De wettelijke garantie voor verborgen gebreken van 2 jaar is van toepassing. Deze geldt vanaf de datum van levering van de goederen (leverbon). Vanaf de zevende maand kan dergelijke garantie slechts worden ingeroepen voor zover de klant kan aantonen dat het gebrek reeds bestond op het moment van levering. Alle klachten dienen te worden meegedeeld via het e-mailadres info@babypro.be.


Close